Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub
S teplými tónmi lustra Tanno v modernom štýle môže byť útulným kúskom nábytku do obývačky. Kovový model je doplnený dubovým ozdobným podstavcom, textilným káblom a cylindrickým tienidlom z farebného skla. Prvky lampy s efektom dreva dodávajú tomuto modelu príjemný prirodzený vzhľad. Keďže svetelný zdroj je cez digestor viditeľný celý, oplatí sa použiť luster s estetickou žiarovkou iného tvaru ako je bežné. Tanno je možné použiť s jedným svetelným zdrojom s výkonom až 25 W, objímkou typu E27. Môžete si vybrať zdroj svetla s prirodzeným alebo teplým bielym svetlom, ale ak chcete v miestnosti navodiť domácu, intímnu atmosféru, môžete to dosiahnuť žiarovkou s teplým bielym svetlom, ktorá vytvára skvelý celkový efekt s lampou.Rozmery jednotlivých lustrov Tanno sú nasledujúce: priemer 100 mm, presah 1500 mm, montážny priemer 90 mm. Tento model je dodávaný bez svetelného zdroja.
0,0 0
28

Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub

Zľava -24%
Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub

Rabalux 72141 závesné svietidlo Tanno, dub

Pôvodne 36,99 € | Zľava: 9,00 € 27,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 26,99 €
Dostupnosť: Skladom 1 ks
U vás: utorok 30. 04. 2024
Nákupom získate 52 Pohodáčikov

Popis



S teplými tónmi lustra Tanno v modernom štýle môže byť útulným kúskom nábytku do obývačky. Kovový model je doplnený dubovým ozdobným podstavcom, textilným káblom a cylindrickým tienidlom z farebného skla. Prvky lampy s efektom dreva dodávajú tomuto modelu príjemný prirodzený vzhľad.
 
Keďže svetelný zdroj je cez digestor viditeľný celý, oplatí sa použiť luster s estetickou žiarovkou iného tvaru ako je bežné. Tanno je možné použiť s jedným svetelným zdrojom s výkonom až 25 W, objímkou typu E27. Môžete si vybrať zdroj svetla s prirodzeným alebo teplým bielym svetlom, ale ak chcete v miestnosti navodiť domácu, intímnu atmosféru, môžete to dosiahnuť žiarovkou s teplým bielym svetlom, ktorá vytvára skvelý celkový efekt s lampou.
 
Rozmery jednotlivých lustrov Tanno sú nasledujúce: priemer 100 mm, presah 1500 mm, montážny priemer 90 mm. Tento model je dodávaný bez svetelného zdroja.

Parametre a špecifikácia

Farba: hnedá
Krytie: 20
Materiál: kov + sklo
Pätice: E27
Priemer: 10 cm
Príkon: 25 W
Výška (cm): 150 cm

Katalógové číslo:

 701141
Zdieľať
rabalux

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť