Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Simplehuman Úzky pedálový praktický kôš 40 l, čierna Simplehuman Úzky pedálový praktický kôš 40 l,  čierna
Úzky vysoký plastový kôš je vhodným doplnkom do takmer každého interiéru. Obzvlášť, ak hľadáte spôsob, ako sa zbaviť väčšieho množstva odpadu. Tento odpadkový kôš Simplehuman má totiž veľký objem štyridsať litrov.Vďaka použitej patentovanej technológii je zatváranie veka koša úplne tiché. Po uvoľnení pedálu sa veko veľmi pomaly spúšťa dole až sa jemne zacvakne. Je koniec hlučnému búchaniu vekom odpadkového koša. Veko tohto odpadkového koša je možné veľmi ľahko zaistiť. Odpadky sú tak v bezpečí pred zvedavými domácimi miláčikmi a nenechavými ratolesťami.Kôš je navrhnutý tak, aby zapadol aj do tých najužších miest. Čierna farba je nenápadná, kôš sa v interiéri ľahko schová. Pre ľahké posúvanie koša z miesta na miesto je vybavený zabudovanými kolieskami. Simplehuman vyrába vlastné odpadkové vrecia. Vyznačujú sa vysokou pevnosťou a ľahko sa z koša vyberajú.Vrecia, ktoré presne padnú do tohto koša, nájdete pod písmenkom K (35-45 l) objednávacie číslo 802916 a 802926.
4,5 9
59

Simplehuman Úzky pedálový praktický kôš 40 l, čierna

Zľava -9% Doprava zadarmo
Simplehuman Úzky pedálový praktický kôš 40 l,  čierna Simplehuman Úzky pedálový praktický kôš 40 l,  čierna

Simplehuman Úzky pedálový praktický kôš 40 l, čierna

9 hodnotení
Pôvodne 64,99 € | Zľava: 6,00 € 58,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 58,99 €
Dostupnosť: Skladom 4 ks
U vás: pondelok 22. 04. 2024
Nákupom získate 99 Pohodáčikov

Popis



Úzky vysoký plastový kôš je vhodným doplnkom do takmer každého interiéru. Obzvlášť, ak hľadáte spôsob, ako sa zbaviť väčšieho množstva odpadu. Tento odpadkový kôš Simplehuman má totiž veľký objem štyridsať litrov.
 
Vďaka použitej patentovanej technológii je zatváranie veka koša úplne tiché. Po uvoľnení pedálu sa veko veľmi pomaly spúšťa dole až sa jemne zacvakne. Je koniec hlučnému búchaniu vekom odpadkového koša. Veko tohto odpadkového koša je možné veľmi ľahko zaistiť. Odpadky sú tak v bezpečí pred zvedavými domácimi miláčikmi a nenechavými ratolesťami.
 
Kôš je navrhnutý tak, aby zapadol aj do tých najužších miest. Čierna farba je nenápadná, kôš sa v interiéri ľahko schová. Pre ľahké posúvanie koša z miesta na miesto je vybavený zabudovanými kolieskami. Simplehuman vyrába vlastné odpadkové vrecia. Vyznačujú sa vysokou pevnosťou a ľahko sa z koša vyberajú.
 
Vrecia, ktoré presne padnú do tohto koša, nájdete pod písmenkom K (35-45 l) objednávacie číslo 802916 a 802926.
 

Parametre a špecifikácia

Farba: čierna
Hĺbka (cm): 49 cm
Hmotnosť: 2,9 kg
Materiál: plast
Objem (l): 40 l
Šírka (cm): 26 cm
Výška (cm): 64 cm

Katalógové číslo:

 802939
Zdieľať
simplehuman

Hodnotenie

4,5 (9 hodnotení)
100 % zákazníkov odporúča

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť