Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Chránič matraca nepriepustný biela, 90 x 200 cm Chránič matraca nepriepustný biela, 90 x 200 cm
Chránič matraca s PU lamináciou je charakteristický svojimi výbornými vlastnosťami, ako nepriepustnosť, priedušnosť, výborná priľnavosť k matracu a veľmi nízka hlučnosť pri spánku. Materiál pre výrobu chrániča matracov je vyrobený lamináciou polyuretánového materiálu na froté pleteninu. Chránič matraca s PU lamináciou vyniká svojimi vlastnosťami, ktoré sú pre bežný život veľmi prínosné a ochránia matrac zákazníka.Chrániče s PU lamináciou chránia matrac pred premočením. Sú priedušné, matrac môže voľne dýchať aj z hornej strany. Ďalšou výhodou je eliminácia potenia spiaceho človeka. Ďalšie výbornou vlastnosťou je vysoká priľnavosť polyuretánového materiálu k matracu a zaistenie proti posuvu chrániča. Tomu napomáhajú aj gumy pripevnené v každom rohu chrániča. Odporúčame nesušiť v sušičke, ale nechať uschnúť voľne.
4,0 124
20

Chránič matraca nepriepustný biela, 90 x 200 cm

Zľava -46%
Chránič matraca nepriepustný biela, 90 x 200 cm

Chránič matraca nepriepustný biela, 90 x 200 cm

124 hodnotení
Pôvodne 36,99 € | Zľava: 17,00 € 19,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 19,99 €
Dostupnosť: Skladom 1 ks
U vás: pondelok 22. 04. 2024
Nákupom získate 73 Pohodáčikov

Popis



Chránič matraca s PU lamináciou je charakteristický svojimi výbornými vlastnosťami, ako nepriepustnosť, priedušnosť, výborná priľnavosť k matracu a veľmi nízka hlučnosť pri spánku. Materiál pre výrobu chrániča matracov je vyrobený lamináciou polyuretánového materiálu na froté pleteninu. Chránič matraca s PU lamináciou vyniká svojimi vlastnosťami, ktoré sú pre bežný život veľmi prínosné a ochránia matrac zákazníka.
 
Chrániče s PU lamináciou chránia matrac pred premočením. Sú priedušné, matrac môže voľne dýchať aj z hornej strany. Ďalšou výhodou je eliminácia potenia spiaceho človeka. Ďalšie výbornou vlastnosťou je vysoká priľnavosť polyuretánového materiálu k matracu a zaistenie proti posuvu chrániča. Tomu napomáhajú aj gumy pripevnené v každom rohu chrániča. Odporúčame nesušiť v sušičke, ale nechať uschnúť voľne.
 

Parametre a špecifikácia

Materiál povrchovej tkaniny: 53 % polyuretan, 37,5 % bavlna, 9,5 % polyester
Odporúčané pranie: 95 °C
Rozmery: 90 x 200 cm
Typ postele: jednolôžko štandard
Veľkosť: 90 x 200 cm

Katalógové číslo:

 214436
Zdieľať
kvalitex

Hodnotenie

4,0 (124 hodnotení)
98 % zákazníkov odporúča
17 recenzií

Otázky

Tento produkt má 1 otázku

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť