Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Beurer BEU-FB30 masážna vaňa Beurer BEU-FB30 masážna vaňa
Beurer FB 30 prináša relaxačný kúpeľ nôh.  Možnosť skladania umožňuje ľahké zloženie a uloženie, čo je ideálne pre malé byty, kde je priestor obmedzený. Tento kúpeľ nôh vám poskytne pohodlie wellness pre vaše nohy bez komplikácií.S tromi funkciami – vibračná masáž, bublinková masáž a regulácia teploty vody – máte možnosť individuálne nastaviť starostlivosť pre vaše unavené nohy. Navyše je vybavená upokojujúcimi infračervenými svetelnými bodmi, ktoré môžu prispieť k úľave od prechladnutia a svalového napätia.Výhody tohto produktu zahŕňajú aj nadstavec na pedikúru s pemzou, masážnu stielku pre pohodlnosť, odnímateľnú ochranu proti striekajúcej vode a protišmykové gumové nožičky pre bezpečné používanie. Navíjač kábla zaisťuje ľahké uskladnenie a udržanie vecí v poriadku.Vďaka možnosti skladania je táto vírivka vhodná pre veľkosť topánok až do čísla 45, čo ju robí ideálnym riešením pre širokú škálu užívateľov. A ako výrobok od renomovanej nemeckej značky Beurer s bohatou históriou od roku 1919 môžete očakávať kvalitu a spoľahlivosť. Užite si perličkovú masáž a jemnú vibračnú masáž na zníženie stresu, a to všetko vo svojom vlastnom domácom prostredí s Beurer FB 30.Vlastnosti: protišmyková úprava masážne valčeky počet funkcií: 3 nadstavce na pedikúru ochrana proti rozstrekovaniu vody typ produktu: masážne vaničky na nohy
0,0 0
65

Beurer BEU-FB30 masážna vaňa

Zľava -17% Doprava zadarmo Novinka
Beurer BEU-FB30 masážna vaňa Beurer BEU-FB30 masážna vaňa Beurer BEU-FB30 masážna vaňa Beurer BEU-FB30 masážna vaňa

Beurer BEU-FB30 masážna vaňa

Pôvodne 77,99 € | Zľava: 13,00 € 64,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 64,99 €
Dostupnosť: Skladom 1 ks
U vás: piatok 03. 05. 2024
Nákupom získate 89 Pohodáčikov

Popis



Beurer FB 30 prináša relaxačný kúpeľ nôh.  Možnosť skladania umožňuje ľahké zloženie a uloženie, čo je ideálne pre malé byty, kde je priestor obmedzený. Tento kúpeľ nôh vám poskytne pohodlie wellness pre vaše nohy bez komplikácií.
 
S tromi funkciami – vibračná masáž, bublinková masáž a regulácia teploty vody – máte možnosť individuálne nastaviť starostlivosť pre vaše unavené nohy. Navyše je vybavená upokojujúcimi infračervenými svetelnými bodmi, ktoré môžu prispieť k úľave od prechladnutia a svalového napätia.
 
Výhody tohto produktu zahŕňajú aj nadstavec na pedikúru s pemzou, masážnu stielku pre pohodlnosť, odnímateľnú ochranu proti striekajúcej vode a protišmykové gumové nožičky pre bezpečné používanie. Navíjač kábla zaisťuje ľahké uskladnenie a udržanie vecí v poriadku.
 
Vďaka možnosti skladania je táto vírivka vhodná pre veľkosť topánok až do čísla 45, čo ju robí ideálnym riešením pre širokú škálu užívateľov. A ako výrobok od renomovanej nemeckej značky Beurer s bohatou históriou od roku 1919 môžete očakávať kvalitu a spoľahlivosť. Užite si perličkovú masáž a jemnú vibračnú masáž na zníženie stresu, a to všetko vo svojom vlastnom domácom prostredí s Beurer FB 30.
 
Vlastnosti:
  • protišmyková úprava
  • masážne valčeky
  • počet funkcií: 3
  • nadstavce na pedikúru
  • ochrana proti rozstrekovaniu vody
  • typ produktu: masážne vaničky na nohy
 

Parametre a špecifikácia

Farba: fialová
Hĺbka (cm): 40 cm
Materiál: plast
Príkon: 60 W
Šírka (cm): 42 cm
Výška (cm): 19,9 cm

Katalógové číslo:

 358924
Zdieľať
beurer

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť