Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Beurer BEU-FB20 masážna vaňa s infrasvetlom Beurer BEU-FB20 masážna vaňa s infrasvetlom
Masážna vanička na nohy s masážou a pedikúrou Beurer FB 20 prináša úľavu a starostlivosť vašim nohám. Kombinácia pedikúry a upokojujúcej masáže s infračerveným svetelným poľom.So vstavaným pedikérskym nadstavcom, ktorý obsahuje 3 vymeniteľné nadstavce s praktickým zavesením, máte možnosť individuálnej starostlivosti o svoje nohy. Ponúka tri efektívne funkcie: vibračnú masáž, bublinkovú masáž a reguláciu teploty vody, čo vytvára relaxačný a zároveň osviežujúci zážitok.Upokojujúce infračervené svetelné pole poskytuje ďalšiu vrstvu starostlivosti, stimuluje reflexné zóny a podporuje krvný obeh. Vďaka odnímateľným valčekovým nadstavcom na reflexnú masáž chodidiel a možnosti suchej masáže môžete prispôsobiť starostlivosť presne podľa svojich potrieb.Vírivka je vybavená odnímateľnou ochranou proti striekajúcej vode a protišmykovými gumovými nožičkami, ktoré zaisťujú bezstarostné použitie v akejkoľvek miestnosti.Vlastnosti: výkon: 120 W protišmyková úprava masážne valčeky počet funkcií: 3 nadstavce na pedikúru je možné použiť pre masáž bez vody dĺžka chodila: 30 cm (max. dĺžka)
0,0 0
58

Beurer BEU-FB20 masážna vaňa s infrasvetlom

Zľava -17% Doprava zadarmo
Beurer BEU-FB20 masážna vaňa s infrasvetlom Beurer BEU-FB20 masážna vaňa s infrasvetlom Beurer BEU-FB20 masážna vaňa s infrasvetlom

Beurer BEU-FB20 masážna vaňa s infrasvetlom

Pôvodne 69,99 € | Zľava: 12,00 € 57,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 56,99 €
Dostupnosť: Skladom 1 ks
U vás: zajtra
Nákupom získate 78 Pohodáčikov

Popis



Masážna vanička na nohy s masážou a pedikúrou Beurer FB 20 prináša úľavu a starostlivosť vašim nohám. Kombinácia pedikúry a upokojujúcej masáže s infračerveným svetelným poľom.
 
So vstavaným pedikérskym nadstavcom, ktorý obsahuje 3 vymeniteľné nadstavce s praktickým zavesením, máte možnosť individuálnej starostlivosti o svoje nohy. Ponúka tri efektívne funkcie: vibračnú masáž, bublinkovú masáž a reguláciu teploty vody, čo vytvára relaxačný a zároveň osviežujúci zážitok.
 
Upokojujúce infračervené svetelné pole poskytuje ďalšiu vrstvu starostlivosti, stimuluje reflexné zóny a podporuje krvný obeh. Vďaka odnímateľným valčekovým nadstavcom na reflexnú masáž chodidiel a možnosti suchej masáže môžete prispôsobiť starostlivosť presne podľa svojich potrieb.
 
Vírivka je vybavená odnímateľnou ochranou proti striekajúcej vode a protišmykovými gumovými nožičkami, ktoré zaisťujú bezstarostné použitie v akejkoľvek miestnosti.
 
Vlastnosti:
  • výkon: 120 W
  • protišmyková úprava
  • masážne valčeky
  • počet funkcií: 3
  • nadstavce na pedikúru
  • je možné použiť pre masáž bez vody
  • dĺžka chodila: 30 cm (max. dĺžka)
 

Parametre a špecifikácia

Farba: biela
Hĺbka (cm): 35 cm
Materiál: plast
Príkon: 60 W
Šírka (cm): 38 cm
Výška (cm): 18 cm

Katalógové číslo:

 358923
Zdieľať
beurer

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť