Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Kurgo Ochranný prehoz na zadné sedadlá, čierna​ Kurgo Ochranný prehoz na zadné sedadlá, čierna​
Psie chlpy, blato a škrabance od pazúrikov? Váš psík bohužiaľ dobre vie, ako zničiť dokonale pekné čalúnenie sedadiel... A čo môže dobrodružný pán, ktorý zároveň miluje svoje auto, urobiť?Máme jednoduché riešenie: Ochranný prehoz na zadné sedadlá Kurgo Wander Bench Seat Cover. Je vodotesný, odolný voči škvrnám a prateľný v práčke. Vďaka predným a zadným úchytom sa prehoz na sedadle nešmýka. Jednoducho sa inštaluje aj demontuje. Zároveň ponúka ďalší úložný priestor napr. na maškrty, hračky alebo iné cestovné potreby vo forme 2 vreciek. Otvory na suchý zips umožňujú bezproblémové používanie bezpečnostných pásov, bezpečnostných systémov pre domáce zvieratá a bezpečnostných zámkov detských autosedačiek.Technická špecifikácia a parametre: vodotesný materiál odolný voči škvrnám ľahká údržba jednoduchá manipulácia pri mnohých modeloch vozidiel neovplyvňuje funkčnosť bočných airbagov (obráťte sa na výrobcu vozidla) extra úložný priestor – 2 vrecká na cestovné potreby univerzálny tvar vhodný pre väčšinu vozidiel – šírka 140 cm (odporúča overiť si šírku sedadiel vo vašom vozidle)Návod na starostlivosť:Perte ručne alebo v práčke na jemný program, v studenej vode, s použitím pracieho prostriedku na jemnú bielizeň. Nebieliť. Nesušiť v sušičke.Náš tip:Pre väčšiu bezpečnosť pri cestovaní vyskúšajte bezpečnostný postroj a pás do auta Kurgo (k dispozícii v rôznych veľkostiach, vhodný pre všetky plemená).
0,0 0
58

Kurgo Ochranný prehoz na zadné sedadlá, čierna​

Zľava -12% Doprava zadarmo
Kurgo Ochranný prehoz na zadné sedadlá, čierna​ Kurgo Ochranný prehoz na zadné sedadlá, čierna​ Kurgo Ochranný prehoz na zadné sedadlá, čierna​ Kurgo Ochranný prehoz na zadné sedadlá, čierna​

Kurgo Ochranný prehoz na zadné sedadlá, čierna​

Pôvodne 65,99 € | Zľava: 8,00 € 57,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 57,99 €
Dostupnosť: Skladom 2 ks
U vás: zajtra
Nákupom získate 112 Pohodáčikov

Popis



Psie chlpy, blato a škrabance od pazúrikov? Váš psík bohužiaľ dobre vie, ako zničiť dokonale pekné čalúnenie sedadiel... A čo môže dobrodružný pán, ktorý zároveň miluje svoje auto, urobiť?
 
Máme jednoduché riešenie: Ochranný prehoz na zadné sedadlá Kurgo Wander Bench Seat Cover. Je vodotesný, odolný voči škvrnám a prateľný v práčke. Vďaka predným a zadným úchytom sa prehoz na sedadle nešmýka. Jednoducho sa inštaluje aj demontuje. Zároveň ponúka ďalší úložný priestor napr. na maškrty, hračky alebo iné cestovné potreby vo forme 2 vreciek. Otvory na suchý zips umožňujú bezproblémové používanie bezpečnostných pásov, bezpečnostných systémov pre domáce zvieratá a bezpečnostných zámkov detských autosedačiek.
 
Technická špecifikácia a parametre:
  • vodotesný materiál odolný voči škvrnám
  • ľahká údržba
  • jednoduchá manipulácia
  • pri mnohých modeloch vozidiel neovplyvňuje funkčnosť bočných airbagov (obráťte sa na výrobcu vozidla)
  • extra úložný priestor – 2 vrecká na cestovné potreby
  • univerzálny tvar vhodný pre väčšinu vozidiel – šírka 140 cm (odporúča overiť si šírku sedadiel vo vašom vozidle)
 
Návod na starostlivosť:
Perte ručne alebo v práčke na jemný program, v studenej vode, s použitím pracieho prostriedku na jemnú bielizeň. Nebieliť. Nesušiť v sušičke.
 
Náš tip:
Pre väčšiu bezpečnosť pri cestovaní vyskúšajte bezpečnostný postroj a pás do auta Kurgo (k dispozícii v rôznych veľkostiach, vhodný pre všetky plemená).
 

Parametre a špecifikácia

Farba: čierna
Hĺbka (cm): 18,1 cm
Hmotnosť: 1,25 kg
Materiál: plast + textil
Šírka (cm): 10,2 cm
Výška (cm): 39,1 cm

Katalógové číslo:

 704751
Zdieľať

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť