Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Beurer BM 27 BF ramenný tlakomer Beurer BM 27 BF ramenný tlakomer
Tento ramenný tlakomer disponuje manžetou pre obvod paže od 22 do 42 cm. Plne automaticky meria krvný tlak a tep na nadlaktí. Má prehľadný a ľahko čitateľný displej. Má tiež indikátor rizika - klasifikácia merania farebnou stupnicou. Detekuje arytmiu a varuje v prípade možnej poruchy srdcového rytmu. Má 4 užívateľské pamäte pre 30 nameraných hodnôt. Dokáže zobraziť priemer všetkých meraní, dátum a čas. Automaticky sa vypne pri nečinnosti. Zvukovým signálom dá najavo, že došlo k chybnému umiestneniu manžety. Disponuje automatickou predvoľbou tlaku a vypustenia a indikátorom výmeny batérie.V balení nájdete 4x 1,5 V batérie AA a úložný obal pre prístroj.
0,0 0
33

Beurer BM 27 BF ramenný tlakomer

Beurer BM 27 BF ramenný tlakomer

32,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 31,99 €
Dostupnosť: Skladom 3 ks
U vás: pozajtra
Nákupom získate 55 Pohodáčikov

Popis



Tento ramenný tlakomer disponuje manžetou pre obvod paže od 22 do 42 cm. Plne automaticky meria krvný tlak a tep na nadlaktí. Má prehľadný a ľahko čitateľný displej. Má tiež indikátor rizika - klasifikácia merania farebnou stupnicou. Detekuje arytmiu a varuje v prípade možnej poruchy srdcového rytmu. Má 4 užívateľské pamäte pre 30 nameraných hodnôt. Dokáže zobraziť priemer všetkých meraní, dátum a čas. Automaticky sa vypne pri nečinnosti. Zvukovým signálom dá najavo, že došlo k chybnému umiestneniu manžety. Disponuje automatickou predvoľbou tlaku a vypustenia a indikátorom výmeny batérie.
 
V balení nájdete 4x 1,5 V batérie AA a úložný obal pre prístroj.
 

Parametre a špecifikácia

Farba: čierna
Hĺbka (cm): 112 cm
Hmotnosť: 0,22 kg
Šírka (cm): 11 cm
Výška (cm): 5,3 cm

Katalógové číslo:

 806880
Zdieľať
beurer

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť