Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Kompresné pančuchy lýtkové dlhé, modrá Kompresné pančuchy lýtkové dlhé, modrá
Veľmi elegantné a módne kompresne pančuchy zaručujú vysoko pohodlné nosenie. Kompresne pančuchy slúžia ako osvedčená pomôcka pri prevencii a liečbe kŕčových žíl. Znižujú pocit únavy, tiaže a napätia v nohách. Odporúčame tým, ktorí trpia obmedzeným alebo zablokovaným lymfatickým obehom v dolných končatinách.Vhodné pre pacientov po operáciách, po sklerotizácii, trombózach, pre prípady menej závažných zápalov žíl. Oceníte aj pri opuchoch dolných končatín z rôznych diagnostických dôvodov. Odporúčame pre všetky profesie, predovšetkým pre tých, ktorí majú záťaž dolných končatín, pri dlhšom sedení, pre záhradkárov.Parametre výrobku: zloženie: polyamid 75 %, polyuretán 23 %, bavlna 2 % veľkosti: UNI - zodpovedá S, M - 29 cm - 36 cm obvod lýtka, 19 cm - 23 cm obvod nad členkom II. kompresná trieda (zodpovedá tlaku 23 - 32 mm/Hg)
3,5 13
16

Kompresné pančuchy lýtkové dlhé, modrá

Kompresné pančuchy lýtkové dlhé, modrá

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Veľmi elegantné a módne kompresne pančuchy zaručujú vysoko pohodlné nosenie. Kompresne pančuchy slúžia ako osvedčená pomôcka pri prevencii a liečbe kŕčových žíl. Znižujú pocit únavy, tiaže a napätia v nohách. Odporúčame tým, ktorí trpia obmedzeným alebo zablokovaným lymfatickým obehom v dolných končatinách.
 
Vhodné pre pacientov po operáciách, po sklerotizácii, trombózach, pre prípady menej závažných zápalov žíl. Oceníte aj pri opuchoch dolných končatín z rôznych diagnostických dôvodov. Odporúčame pre všetky profesie, predovšetkým pre tých, ktorí majú záťaž dolných končatín, pri dlhšom sedení, pre záhradkárov.
 
Parametre výrobku:
  • zloženie: polyamid 75 %, polyuretán 23 %, bavlna 2 %
  • veľkosti: UNI - zodpovedá S, M - 29 cm - 36 cm obvod lýtka, 19 cm - 23 cm obvod nad členkom
  • II. kompresná trieda (zodpovedá tlaku 23 - 32 mm/Hg)

Parametre a špecifikácia

Farba: modrá

Katalógové číslo:

 353358
Zdieľať

Hodnotenie

3,5 (13 hodnotení)
84 % zákazníkov odporúča
2 recenzie

Otázky

Tento produkt má 2 otázky

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť